Sunday, October 25, 2015

Googling ^^

Assalamualaikum semua~!

Hari ini saya akan kongsikan random things yang saya jumpa bila saya google tiga orang kawan saya~~! Actually, ada jugak google kawan-kawan yang lain, tapi ... saya tak dapat jejak kewujudan mereka. =..=

Okay, let me start.

I was bored, so I tried to open Auni's blog as tak ada orang pun dalam list 'following' aku yang update blog mereka. Somehow, it said that the blog can't be found.

Aku pun rasa macam ... aku salah tulis url ke? tapi .. rasa macam dah betul. Hmm .. Then, I decided to google Auni's blog since Auni pun ada banyak blog yang lain.

And, that's how all these things started. Haha.

Let's go !


Mesti ramai orang yang google auni ni sampai keluar full name beliau

 Semasa mengoogle Auni, aku tak jumpa pulak blog dia. Yang aku jumpa ialah laman web sekolah, blog kakak dia dan yang kat bawah ni.


Selain itu, status Auni sebagai pelajar cemerlang telah menyebabkan saya untuk terjumpa slide ini



Disebabkan dah give up cari blog-blog Auni, maka saya teruskan aktiviti ini dengan mengoogle Lina pula.

Part Lina ni best sikit sebab jumpa gambar dia. Haha. Terima kasih kepada fesbuk page Perlis Permai Lagi Mempersona dan BERNAMA kerana anda telah memberikan informasi yang sangat menarik kepada stalker seperti saya.



Thanks to Lina, kita turut dihadiahkan dengan gambar dua kakak-kakak femes kita.


Tahukah anda !

Apabila raja bertemu raja ,
hanya ada satu perkara yang mereka utamakan
...
 

Ya .... pingat Auni !
Maka, rakyat jelata pun turut sama tertarik untuk melihat pingat Auni sambil jurufoto menggunakan peluang keemasan ini untuk menjadikan moment ini sebagai suatu kenangan yang amat berharga  pada masa hadapan.

AND, thanks again to Lina, I found something that really valuable! It's not just about Lina but it's about US !

 Tat taraaaaa!


Haa... rasa teruja tak ? Sebenarnya nak tarik sampai nama seseorang tapi, ramai sangat manusia yang akan terlibat, maka saya ambil nama teratas ja la.

Sebagai hadiah, maka saya dengan berbesar hati ingin mengongsikan markah saya.


Setelah anda melihat markah saya yang hebat ini, tentu anda cuba sedaya upaya untuk ingat markah anda bukan ? Jangan bimbang kerana anda hanya perlu klik pautan ini. Tetapi, sebelum itu ingatkah anda akan kata-kata yang kita selalu sebut dahulu:

Perkara yang lepas usah dikenang, 
nanti hanya membawa air mata

Don't exactly remember how ustazah ended it, tapi rasanya macam tu kot. Hihi.

Orang terakhir yang aku google ialah Liyana. Dan, aku rasa satu benda ni ja yang betul tentang beliau, walaupun aku tak pasti sama ada benda ni betul-betul beliau atau tak.

Tapi ... here it is ~~

Inilah dia perkara yang kita tunggu-tunggu selama ini ~~~ akaun bank rakyat gayah !!! Mohon add dia sebagai kawan ya, kesiankan beliau.

Sekian

Love u oll~!